Nyttig skolmat

“Kräv hållbar mat till ditt barn genom att lämna in en blankett om specialkost till din kommun. Ange att ditt barn bara äter mat som producerats enligt Miljöstyrningsrådets baskrav av etiska skäl”. Det skriver tre Vingåkerspolitiker på Debatt i dag i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se. De tre är Fredrik Appelgren (VTL), han är ordförande i VTL (Vägen till livskvalitet) och dessutom kommunfullmäktigeledamot. De två andra är Pernilla Hagberg och Kjell Rosen, båda miljöpartister och båda sitter i kommunfullmäktige.
Blir intressant att se hur Vingåkers kommun, och för den delen även andra kommuner, agerar om det kommer in en ström av ansökningar enligt debattörernas önskan när det gäller skolmaten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tolv =