Världsklass

Har sett det populära programmet Idol på tv 4, både nu och tidigare säsonger. Men man börjar ju fundera då en väldigt duktig jury vräker ur sig superlativer som jag vet inte vad. De må vara hänt, men det måste finnas gränser.
Juryn består av Alexander Bard, Laila Bagge Wahlgren och Anders Bagge. I tisdags kväll var det Alexander Bard som drog till med världsklass. Nej, herr Bard får nog lugna ned sig lite. Å andra sidan är han ju inte ensam av jurymedlemmar i Idolhistorien att kalla en del av idolerna för att prestera i världsklass. Ett annat ord som använts är världstjärna.
Visst är det underhållning och jurymedlemmarna ska naturligtvis se till att det blir ett bra program. Men dessa duktiga människor borde väl ändå kunna sätta band på sig lite – åtminstone för trovärdighetens skull. För juryn är kompetent och skicklig.

Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

elva + fjorton =