Önskan om mer tid

Postkodmiljonären lockar 1,3 miljoner tittare i snitt varje program. Det är inga dåliga siffror. Jag ser programmet så ofta jag har möjlighet på fredags- och lördagskvällar. Frågesportsprogram drar oftast ganska mycket tittare. Jag tycker dock att programtiden är för kort, en halvtimme, enligt tv-tablån. Men så ska man få in en del reklam och visa från utdelningen av vinster. Allt för att vi ska bli mer lockade att köpa lotterna och stödja behjärtansvärda insatser till olika organisationer. En del av pengarna hamnar dock i pivata fickor.
Men åter till programtiden. Det blir inte så mycket mer än 20 minuter med frågor. Förläng programmet till en timme. Det skulle uppskattas av många – definitivt av mig.
Rickard Sjöberg är en trevlig programledare och leder programmet på ett trevlig sätt. Däremot kan jag tycka efter ett antal års tittande att inledningen är lite töntig. Det är säkert inte Rickard Sjöbergs egen idé och han har knappast skrivit texterna själv. Ta bort det. Låt Sjöberg variera inledningen i stället.
I det här programmet medverkar Katrineholmsbon och duktige fotografen Daniel Hjalmarsson, som finns bakom en kamera. Daniel hoppar ju in i bland och hjälper oss på Katrineholms-Kuriren.

Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × fyra =