Passa på att glädjas

Det gäller att passa på att glädjas så länge det roliga varar. Då handlar det naturligtvis om Leksand i hockeyligan SHL. Efter fyra omgångar ligger laget på tredje plats och har tagit åtta poäng. Linköping kan gå om ifall laget slår AIK i den match som fullbordar fjärde omgången.
Leksand tillsammans med Örebro tippades av experterna att hamna i botten. Visst kan det bli så eftersom det ännu återstår 51 omgångar av grundserien. Men efter gårdagens omgång ligger Leksand trea och Örebro fyra.
Leksand slog nu senast tillbaka Färjestad på bortaplan. Segermålet slogs in av Mikael Johansson, som inte fick förlängt kontrakt med Färjestad i våras, efter åtta säsonger hos värmlänningarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 − sex =