Lösning på gång

Hur ska infarten till Katrineholm från öster se ut? Ja, den frågan är inte löst ännu men en lösning är i annalkande. Åtminstone om vi får tro Per-Olof Millberg, förvaltningschef, kultur- och turistförvaltningen, och Truls Olin, avdelningschef, kultur och turistförvaltningen. Och det gör vi naturligtvis. Som svar till en insändare i lördagens Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se skriver de: “Vi har valt att koppla samman kulturarvet med attraktiva entréer på så sätt att vi för östra entrén till Katrineholms stad kommer att genomföra en tävling kring ett gestaltningsuppdrag där temat är Katrineholms historia.”
Insändarskribenten Kjell-Arne Persson konstaterar att privata initiativ som jakttorn och plåtgrisar nu är borta.
Kommer föreningen Vråfolket att få igenom sin önskan att det blir en Vråkruka vid rondellen vid Glysas grav utmed förbifarten.
Katrineholms-Kuriren skrev om kommunens tankar i början av november i fjol. Nu börjar tankarna ta ordentlig form.

Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =