Inte lockande

Motionsspår och elljusspår tycks uppröra en hel del katrineholmare. Vi har den senaste tiden, senast i dag, i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se haft insändare i detta ämne. Det finns en hel del upprördhet över att de motionsspår/elljusspår som finns i kommunen sköts dåligt. Det senaste exemplet, motionsspåret på Norr, är ju inget man lockas till om man ser bilden som Katrineholms-Kurirens fotograf Roger Culmsee tagit.
Inte heller insändarskribentens syn lockar till motion på Norr. Dessutom hävdar skribenten att gångvägarna i området inte är bra: “De gångvägar vi har kantas av högt med sly, tistlar och brännässlor. Man får verkligen skämmas när man tar gäster på promenad i området.”
Hoppas att de som ansvarar för motionsspåren skriver och förklarar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × tre =