Visa mer hänsyn!

Sveaparken i Katrineholm vid Kullbergska sjukhuset i Katrineholm är en riktig oas. Inte minst på sommaren. Men det kan också finnas en baksida som en insändarskribent i dag beskriver i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se.
Insändarskribenten börjar bli les på alla undägare. Nej, inte de som sköter sig, men de andra. De som inte plockar upp bajset efter sin kära hund eller hundar. Finns ju de som har flera fyrbenta att rasta.
Sjukhusparken täcker ett stort område. “Den är stor och barnen springer rnt hela parken, upp och ner, hit och dit och hundskit överalt. Så husse och mate. Plocka upp hundens bajs.
Insändarskribnten är lika upprörd över att hundägare kan rasta sina hundar direkt under hyreshusen och bostadsrätshusens balkonger. Att folk står på balkongen får dem inte at flytta på sig, påstår författaren.
Rådet måste bli, visa mer hänsyn!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − sexton =