Varför gnälla

Varför är jag så gnällig? Varför engagerar jag mig inte i det kommunpolitiska livet eller i föreningslivet? Det är två av de frågor som signaturen Anders Hördin, Katrineholm ställer sig i en insändare i dagens Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se.
Han är nyinflyttad till Katrineholm och ser många positiva saker med Katrineholm. Men han ställer också en del frågor. Hoppas att han får svar i insändare.
Varför inte engagera sig politiskt när man har synpunkter om hur Katrineholm sk bli ännu mer attraktivt. Han själv tycks ha de tankarna. Säkert skulle de politiska partierna glädjas mycket åt att många fler ville engagera sig. Så varför inte fundera på ett politiskt engagemang? Finns säkert något parti som ligger dig närmare om hjärtat än andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 4 =