Kunde inte låta bli

Nu blev det frestande att skriva i bloggen. I går kväll hände något väldigt glädjande och roligt och man får hoppas att det får hålla i sig riktigt länge. Det var nämligen så att Leksand besegrade Skellefteå på bortaplan i ishockeyns SHL. Dittills hade Skellefteå bara förlorat tre matcher av 22 och har ohotat legat i topp större delen av serien. Nu vann Leksand med 2-1. Därmed har Leksand 39 poäng på 24 matcher. Och laget i mitt hjärta gick upp på tredje plats, visserligen i en haltande tabell. Men ändå. Nykomlingen har klarat sig oväntat bra.
Den andra nykomlingen Örebro har t tuffare, sist på 23 poäng. Och som inte det skulle vara tillräckligt besvärligt så hoppade tränaren Patrik Ross av. Men kanske kan det innebära en nytändning för örebroarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 13 =