Spelavgifter i golf kritiseras

I lördags publicerade vi en insändare i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se som kritiserade höjda spelavgifter i Katrineholms Golfklubb.
Det var en före detta styrelsemedlem i KGK som tog till orda, nämligen C.G.Kasche. Han uttryckte bitterhet över hur gamla trotjänare behandlades. Det han vänder sig emo är att, enligt honom, att “Klubbens verkliga trotjänare (de över 80 år och med medlemskap i över halva sitt liv) skulle få en upptaxering med 2 000 kronor”.
Om det är så att det bara är en grupp som fått denna höjning kan man tycka att det är märkligt. Har alla fått det så är det ju inte mycket att orda om annat än att det är väldigt mycket pengar.
Men om nu Kasche har rätt så kan det kännas åldersdiskriminerande för en del, det förstår jag. Jag tror och inte att styrelsen i KGK har haft några sådana åsikter.
Om det nu handlar om en grupp som nått långt upp i åldern så kan ju beslutet också kännas märkligt av det skälet att dessa äldre spelare knappast är de som spelar mest på Jättorp. Har jag fel i detta, så är det ju bara att gratulera att klubben har så många pigga medlemmar över 80 år.
Vore intressant att höra styrelsens synpunkter i ärendet om varför det blivit som det blivit om det nu blivit som det skrivits. Handlar allt om missförstånd?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − elva =