Dessa telefonförsäljare

Telefonförsäljarna bli bara mer och mer desperata. Går snart inte en kväll där de ringer till oss på mobilen. De accepterar inte ett nej. För avspisar man dem snabbt så ringer någon dag senare en annan person från samma ställe. Och de ljuger. Du har varit med i en tävling på nätet och vunnit pris, är en vanlig öppningsfras. Kvalificerat skitsnack. Har man inte deltagit i någon tävling eller röstat så är det förskräckligt underligt att man kan vinna. Det här är ju något som det behöver sättas stopp på.
Om det inte finns tillräckliga lagar som sätter P för detta så borde ni politiker i riksdagen se till att få stopp. När människor säljer på rent falska uppgifter så måste man väl kunna göra något åt det. Eller är det så att det redan finns lagar som sätter stopp för detta bara man gör en polisanmälan?

7 thoughts on “Dessa telefonförsäljare

  1. Jag håller med. Jag är så fruktansvärt trött på telefonförsäljare och dom har inte ens vett att sluta ringa. Hemtelefonnr är nu hemligt, men nu har dom hittat mitt mobilnr så nu blir jag nerringd på den. Hur ska man bli av med dessa ovälkomna samtal

    Anmäl kommentar

  2. Min hustru blir utsatt för minst fem samtal per dag.så hon svarar inte,och sedan spärrar numret.men det dyker hela guiden upp nya spy-flugor.tack vare Telias abonnemang.

    Anmäl kommentar

  3. Jag har inte så mycket själv försäljare som ringer eftersom jag har comviq betalkort men min hustru som har telia får 6-7 st försäljare per dag.Hon får spärra varennda nummer efter dom försökt ringa,men hon svarar inte på dom.Men det är ju för djäkligt att det ska vara så här!!!

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =