Snabbt reagerat

I torsdagens KK publicerade vi en helsida med insändare skrivna av högstadieelever i Katrineholm. Jag skrev en blogginlägg i det och ansåg att Katrineholms kommun borde finna anledning att svara. Och snabbt blev jag besannad. Kommunchefen Sari Eriksson svarade och hennes svar publicerades på insändarsidan i lördags i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se.
“Staden är ju vi människor som bor här, därför är det extra roligt att se en ny generation med många idéer och en vilja att påverka. Det bådar gott för framtiden”, skrev kommunchefen bland annat.
Hon skriver också att respektive ansvariga på kommunen ko0mmer att svara på de insändare som berör dem.
Visst blir man glad när kommunala tjänstemän reagerar på detta sätt och framförallt att man lyssnar på ungdomen!Kanske kommer några politiker ochså att reagerar och agera utifrån ungdomarnas tankar och idéer?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − åtta =