Tomten finns nog

“Bastun som finns fast den inte finns”. Ja,det var rubriken i dagens Katrineholms-Kuriren. Och det tycks ju vara en riktigt svettig historia, även om man inte kan bada bastu i bastun som finns då den inte finns.
Förstår att det är svårt att hänga med i svängarna.Joha Frondelius (KD) har från flera håll fått veta att bastun inte finns då han försökt undersöka saken. Och renoveringsbehovet skulle vara stort om den nu fanns.
Vård- och omsorgsnämndens ordförande Monica Johansson (S) har i en tidigare artikel svarat att bastun är i ett så sunkigt skick.
Men den vane bastubadaren Frondelius besökte så bastun och hans bedömning är att den är i gott skick. Jouko Nissinen, också van bastubadaren, delar uppfattningen.
Frondelius har ställt en interpellation till Johansson och väntar med spänning på svaret.
Nu är det väl ändå fastslaget att bastun som inte finns, faktiskt finns och tycks välmående. Kanske var det det enklaste sättet att stänga bastun och på det viset ordna fram omklädningrum till personalen, för det behövdes. Blev det alltså de boende på Igelkotten som får stå tillbaka?
Kanske är det så med tomten också att tomten faktiskt finns. Men där finns dock ett problem. Man måßte väl vara snäll för att få besök av tomten, och då har jag väl inte varit det i tillräcklig omfattning. Men alla barn är snälla, så där så.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =