Ofta avbrutna

Det blev kanske något av en kupp i kväll när den avslutande partiledardebatten avgjordes i tv. Och då var det att de tre grön/röda partiledarna hade alla röda slipsar. Någon pensionsklipp blev det dock inte.
Visst var det en spännande debatt men jag tyckte att det förtog lite av helhetsintrycket när partiledarna oftast avbröts av de rutinerade programledarna. Man kan nog begära mera av Anna Hedenmo och Mats Knutson. Sedan är det väl inte så lätt att hålla ordning på de sju männen och den enda kvinnan. De pratade ju ofta i munnen på varandra.
Efter debatten har säkert fler blivit lite mer övertygade om rösten kan läggas eller rent av, om man redan förtidsröstningen, lägga en ny röst på söndag. Det får man faktiskt.
En del är fortfarande osäkra. Men först kl. 20.00 på söndag stänger vallokalerna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sex + sju =