Fantastiskt!

Det är oerhört roligt att se vilket intresse det funnits för att skriva debattartiklar och insändare i KK. Det är över all förväntan. Stort tack!
Det har inneburit att vi inte haft möjlighet att publicera allt, men vi har ändock publicerat ett stort antal inlägg.
I papperstidningen har vi publicerat ett antal extra sidor. Förutom det vanliga debatt- och insändarutrymmet har vi publicerat upp till tre extra sidor per dag i papperstidningen. Allt detta har också lagts upp på kkuriren.se.
På debatt- och insändarsidorna har vi sammanlagt publicerat 210 inlägg under de tre senaste veckorna. 97 av inläggen har publicerats på debattsidor och 113 på insändarsidorna.
Vi hoppas att dessa kunnat hjälpa våra läsare till en del för att göra sina val. Kan det vara bäst i landet?
Vi skulle ha kunnat publicera ännu fler om alla respekterat de textlängden som vi har angivit. Där har vi varit lite för snälla, men tyckt att det ändå i valrörelsen kunde var ok om det nu inte blev enormt långa. En del politiker, så även privatpersoner, har lite svårt att begränsa sig. Sedan finns det en hel del som skriver föredömligt kort och rakt på sak. En del har blivit ledsna för att de inte fått sitt publicerat, någon förbannad. Men det är inte många.
En del tror att man via tidningen kan uttrycka sig hur som helst och kasta skräp på andra. Där har man fel.
Det är alltid ansvarig utgivare som har det sista ordet och har ingen skyldighet att motivera varför man inte publicerat en artikel.
Men det har varit väldigt trevligt att prata med alla de människor som hör av sig. Och fortsätt att skriva debattartiklar och insändare även fast valet är över snart.
Än en gång, stort tack till alla som skrivit.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 14 =