Gräsklippning som upprör

I fjol var det Katrineholms kommun som fick mycket kritik om att inte gräsklippningen sköttes bra, speciellt i kransorterna. I år har det varit tyst på det området så det har nog blivit bättre farthållare gräsklipparen. Men signaturen Ove har upprört många av Katrineholms-Kurirens läsare när han ansåg att man inte ska klippa gräset under helgen utan göra det under vardagarna.”Vad är det som triggar igång folk att klippa gräs med motorgräsklippare en lördag eller söndagseftermiddag. Solen skiner, perfekt grillväder, lyssna på radio eller musik”, skrev signaturen bland annat.
Men pass upp med radion och musiken. Det kan bli störande även det, oavsett veckodag. Men Oves grannar kan säkert spela högt för Ove störs inte av det, eller?
Hans insändare har dock stört många läsare. Ett litet axplock urdem: “Ove, jag hoppas jag inte stör dig vid morgonkaffet men du kanske har haft en lång sovmorgon så det är långt in på förmiddagen när du läser det här.”
“Har det inte slagit dig att det finns de som jobbar hela dagar och en del sena kvällar och då kanske all tid till att klippa gräset finns på helgen.”
“Tacksam för att inte ha dig till granne.”
Ja, Ove får inte medhåll från så värst många. Säkert är han dock inte ensam med sin åsikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × två =