Nu börjar det

En del tycker att det är glädjande, andra anser det som pest. Vi har alla lite olika uppfattningar om vintern. Inte så att vintern är här ännu. Men i morse var vi ändock ett antal som fick en liten påminnelse att den närmats sig. Ja, faktiskt blev det att skrapa bilrutorna i morse. Det var is på dem. Kan ju tycka att det är i tidigaste laget. Men redan i går kväll kunde man ana att det var på gång. Strax efter 22 så visade termometern på plus fem grader och det var stjärnklart.
Ett tips för att underlätta morgonen under vinterhalvåret är att sätta en filt eller något på vindrutan. Det underlättar betydligt. Alla har säkert varit med om när det är en jättehård isskorpa och det knappt går att få bort isen. Då är det skönt att vindrutan är helt isfri.
Brrrrr…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 − tio =