Missa inte detta

Ännu har du chansen att få vara med om en härlig föreställning. Det är Katrineholmsrevyn år 2015, Full rulle. I lördags var jag på årets lokalrevy i Katrineholm som så många gånger tidigare. Och inte blev jag besviken. Skådespelare, musiker och dansare bjöd på en intressant mix och det fanns många tillfällen till att dra på smilbanden och även skratta. Och var det någon som tyckte att det inte fanns sådana inslag så kanske det mer är bristen hos den personen är det som revygruppen bjöd på.
En lokalrevy ska innehålla många lokala inslag och gjorde så också. Jag är imponerad över att det i en stad som Katrineholm finns så många duktiga människor – och i det här fallet att spela revy. Och deras glädje och entusiasm smittar.
Glädjande var att det var nästan fullsatt, fanns några enstaka tomma platser. Men att gå på lokalrevyn är inte bara att se uppträdandet. Det finns så mycket mer. Inte minst att sitta lätt tillbakalutad i fåtöljen och se alla människor som vandrar in i lokalen.Bara det är en upplevelse. Man känner igen många, en del välbekanta, andra känner man igen ansiktet på men har svårt att koppla det till ett namn. Både före föreställningen, under den halvtimmeslånga pausen mellan akterna och efter föreställningen hinner man också prata med en hel del bekanta.
Jag tycker att det var väldigt bra att det i biljettpriset ingick såväl program som garderobsavgift. Underlättar både för revygänget och den som kommer till Tallåsaulan.
Det här var tredje föreställningen och innan Katrineholms revygäng stänger för i år så är det ytterligare fem föreställningar. Missa inte chansen att gå dit. Det lär finnas lite biljetter kvar. Men det gäller nog att skynda på för annars kan man gå miste om årets revy. Och det vore synd.
Katrineholm behöver sin lokalrevy och Katrineholmsrevyn behöver katrineholmarna – även de som flyttat från kommunen kan finna glädje i revyn.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 4 =