Vilken kämpe!

Visst måste man bli väldigt imponerad av den tidigare KKK-kanotisten och OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson. Hon är med i TV-satsningen “Det stora äventyret”. Och vilken fantastisk insats hon gör bland de andra före detta toppidrottarna.Hennes uthållighet och överlevnadsinstinkt tillsammans med envishet, tjurighet och djävlar anamma så har hon tagit sig till final.
Hon lyckades få ett rep att brinna av snabbare an konkurrenten Sven Nylander i kampen om den fjärde och sista finalplatsen. Nu får hon göra upp om segern nästa lördag med Per Fosshaug, Lassi Karonen och Anders Limpar.
Det är ett tufft motstånd, men visst har hon chansen. Lite beror det säkert på vilka tävlingsmoment de ska utföra.Det är bara att lycka henne lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 3 =