Tony Irving är ojuste

Kan det vara domarnas uppgift i Let´s dance att uppmana tittarna så att de inte röstar på någon speciell deltagare eller att de ska rösta på någon som är en riktigt duktig dansare? Oavsett vilket så försöker de med ett sådant förfarande att missgynna folkkära tävlande men som inte är lika duktiga dansare.
Tony Irving, ordförande för domarna, är den som är värst. Stackarn måste ju på något sätt hävda sig och få uppmärksamhet. I fredags klankade han på Ingemar Stenmark, igen, och det får han göra. Han ska bedöma deltagarnas förmåga att dansa. Det är domarnas uppgift. Men däremot kan det inte vara så att det varken är Irvings eller övriga domares uppgift att försöka snacka bort deltagare, och uppmana tittarna att inte rösta på dem, som de inte tycker är tillräckligt duktiga. Domarna har hälften av rösterna och tittarna lika många. Genom speciellt Tony Irvings agerande så innebär det i realiteten att domarna har mer än hälften av rösterna.
Det vore naturligtvis bra om tittarna i stället skulle protestera och rösta på dem de tycker är mest folkkära. Det här är ju inte enbart en danstävling utan också ett underhållningsprogram.
Irvings agerande är egentligen inget nytt. Sådant har förekommit även tidigare år. Konstigt att tv 4 inte reagerar och agerar.
Jonas Hallberg åkte ut i fredags och var också mycket populär bland tittarna. Och där hade naturligtvis Irving agerat för att få bort honom. Nej, Hallberg var verkligen ingen dansare. Men vilken underhållare.
Tony Irving kommer aldrig att bli lika rolig som Jonas Hallberg och folkkär som Ingemar Stenmark. Och ur Irvings synpunkt sätt så är han rädd att den forne utförsåkaren och fantastiskt sympatiske och populära Ingemar Stenmark från Tärnaby vinner hela Let´s dance. Nu tror jag inte det blir så eftersom det finns en dansare som tycks vara bättre än övriga deltagare och som dessutom är riktigt populär. Visst vinner Marie Serneholt.
Tony Irving vill inte att tittarna ska rösta på gubbar, Stenmark är 59 år. Gubbe kan han vara själv – herr Irving.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 15 =