En farlig korsning

Jag har tidigare skrivit om läsare som uppfattar trafikproblem i Katrineholm. Ett nytt sådant är avfarterna till Coop och ÖB, Willys med flera affärer. Trafiken där är stundtals riktigt livlig. Hoppas att den kan åtgärdas innan något allvarligt inträffar.
Precis som insändaren funderar jag på vem som har ansvaret att åtgärda det. Jag tror inte att det är Trafikverket utan troligen kommunen. Men säkert känner affärsinnehavarna också sitt ansvar. Rimligen har de redan för länge sedan tagit upp frågan med kommunen. En cirkulationsplats vore kanske på sin plats.
Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =