Får det svårt

Skulle skriva här på bloggen när Leksand tog första segern. Kanske bäst att passa på så länge laget ligger så långt efter och därför skriver jag redan. För dagens match mot Brynäs visade att Leksand får det svårt. Trots ledning så blev de helt utspelade av Brynäs. Det är bara att gratulera Brynäs.
Det är nu redan dags för före detta stomålvakten och numera sportchefen Tommy Salo, bördig från Surahammar, att börja fundera på förstärkningar. Skulle kanske ha gjorts tidigare. Å andra sidan är ju inte Leksands ekonomi så värst bra.
Det är framförallt på backsidan det finns stora brister. Backarna måste ta för sig beydligt mer än de gjorde i dag.
Ett lag som Leksand har inte råd att inte kunna sköta bytena. Två gånger hade man sex man på plan och fick därmed utvisning vid båda tilfällena. Och det var dessutom i situation med en Brynässpelare utvisad.
Leksand drar mycket folk på bortaplan och det glädjer ju kassörerna i motståndarlagen. Och kanske räknar de in tre säkra poäng också. Sådant kan straffa sig. Kanske till och med mot Leksand.

Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − tre =