Smart eller?

En intressant insändare om mobiltelefoner har vi i dag i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se. Vi är mer och mer tillgängliga. Man kan alltid diskutera om det är bra eller dåligt. Precis som insändarskribenten skriver så är det ofta som man ser människor som tittar i sin mobiltelefon, oftast en så kallad smartphone. Det kan vara när de går eller står i kö i matbutiker. Ja, i princip överallt.
Jag tror att det kommer att fortsätta ett bra tag till där vi oftast är tillgängliga. Det är inte bara de unga som lever så utan även äldre.
Sitter man på bussen eller tåget så kan det vara irriterande när man hör människor prata i mobiltelefonen.
Men det är inte enda tillfället som kan vara störande på exempelvis buss eller tåg. En arbetskamrat påpekade att det kan vara lika irriterande när två eller flera personer sitter och pratar och oftast högt.

Eftersom inte kommentatorsfunktionen på bloggen fungerar för närvarande så går det bra att skriva mejl till mig under adress kurt.sjoblom@kkuriren.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =