Cancerbesked

I går var jag och hunden på väg till svampskogen. I bilen hörde jag en intervju med skådespelaren Regina Lund där hon berättade om sin cancer och den chock det innebar. För sju månader sedan fick hon beskedet om förändrade livet.
Det var en rörande berättelse som gick rakt in i själen. Hon berättade om sina våndor och all smärta. Det är ju en sjukdom som inte bara drabbar en själv utan många i omgivningen, inte minst de närmast anhöriga.
Regina Lund vill hjälpa andra genom att berätta. Hon förklarade bland annat: Jag har berömmelse men inga pengar. Därför vill jag bidra på detta sätt så att de som har pengar och möjlighet skänker till Cancerfonden och barncancerfonden.
Det är naturligtvis viktigt att vi var och en efter förmåga skänker pengar för att cancerforskningen kan ta ytterligare steg för att lösa gåtan och hitta medicin som hjälper. Sedan kan man ju önska och hoppas att den som har lite mer, kanske en lite större förmögenhet, kan satsa fler kronor. Alla kronor är viktiga. För ingen av oss eller våra anhöriga och vänner är skyddade mot denna fruktade sjukdom. Alla kan drabbas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju − 3 =