Nobbades av kulturelit

Kultureliten som nobbade ungdomarna. Det var rubriken på en insändare i onsdags i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se.
Signaturen ”en kulturkämpe” frågar sig varför inte tre högt uppsatta kommunala kulturpersonligheter tog sig tid att titta in i till ungdomarna i KUR (Katrineholms ungdomsrevy) som spelade fyra föreställningar i Lokstallarna vid Kulturnatta. Men kulturnämndens ordförande, kulturchefen och kultursekreteraren var på Lokstallarna då enligt signaturen. Men de var med på utdelningen av kommunens kulturpris.
Naturligtvis har insändaren en god tanke med att dess tre, eller åtminstone någon av dem, skull passa på att bara visa sig en stund hos ungdomarna. Även ungdomar ägnar sig åt kultur, eller är revy inte kultur?
Vi har inte fått något svar på insändaren ännu och återstår att se om det kommer eller någon reaktion på detta blogginlägg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =