Försvinner Borgs styrka nu?

Finansminister Anders Borg klippte sig. Den världsberömda hästsvansen föll för en sax i Katrineholm. Det var Emma Blomberg på salongen Heaven or hell som fick nöjet att se håret falla. Trevligt att Flodaforsbon lät en frisör i kommunen ta sig an uppdraget.
Anders Borg uppträder ju med kraft och styrka när man ser honom intervjuas. Nu får vi hoppas att Borg inte tappar all kraft som Simson som det berättas om i Gamla testamentet. Det finns många historier om hjältar som tappat kraften när de blivit av med håret. Även om en finansminister kanske inte betraktas som en hjälte av många, men kanske av en del, så kanske dessa är undantagna från att tappa kraften.
Håret har i många sammanhang i historien haft en ordentlig betydelse för en människas styrka, värdighet och karaktär. Så berättas det åtminstone.
Saxen som gjorde jobbet ska visst en kvällstidning ha tagit hand om. Vem tänker de klippa med den?

One thought on “Försvinner Borgs styrka nu?

  1. Nog var det väl ändå hög tid nu att landets finansminister “hyfsade till” utseendet och därmed stilen. Jag tror inte att någon “Svensson” MED hästsvans, hade fått anställning som till exempel kundmottagare på någon bank i det här landet.

    Anmäl kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 − två =