Dessa tv-kommentatorer

Såg i går på ishockeymatchen Finland – Sverige som var sista matchen i Euro hockey tour, Karjala Tournament. Den visades på Svt 1.
Matchen blev ju inte sämre av att Sverige vann den spännande drabbningen efter sudden death.
Och så¨skulle det vara prisutdelning. Och den startade men för exemeplvis själv gärna vill följa den och hoppas att kommentatorerna hjälper till på vägen med att tala om vilka de är som får utmärkelserna.
Men då pratar kommentatorerna sönder detta och bryr sig inte alls. Viktigare att de får säga vad de vill. Det här är ju inte första gången man får uppleva detta. Än värre är när de håller på att prata i nationalsångerna. Man måste visa lite respekt även om man är tv-kommentator.
Hoppas att det blir en förbättring.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 − elva =