Färdtjänst – var god dröj

Tyvärr får vi alltför ofta in insändare om att färdtjänsten i KFV-området inte fungerar. Det tycks inte fungera bra i hela länet.Kanske är det till och med så att det inte fungerar i så många andra län heller? Förhoppningsvis är det bättre och kanske på några ställen riktigt bra.
I tisdagens Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se hade vi en insändare som berättade att de beställt färdtjänst till klockan 21 för en resa inom Katrineholm samma dag.ö
En timme senare gav de upp och avbeställde. Då hade ingen bil kommit trots att de ringt i intervaller och hela tiden fått svaret “kommer om tio minuter”.
Jag hoppas att de som ansvarar för färdtjänsten gör sitt yttersta för att lösa problemet med att det inte kommer bilar när de beställts. Och att det finns politiker som tar ordentligt tag i frågan så att något verkligen sker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

sju + sex =