Politiker med skygglappar, eller…

Ja, en insändarskribent är lite fundersam i frågan. I tisdagens Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se skrev signaturen “Olika ögon” och undrade om politikerna inte såg samma verklighet.
Insändaren skriver att Anneli Hedberg (S) i Katrineholm talar om hur mycket man satsar i kommunen och att det minsann inte är pengar som saknas. Verkligheten tycks vara en annan, skriver insändarskribenten och hänvisar till att personaln inte hinner med allt.
Lotta Finstorp (M) förklarar, enligt insändarskribenten väldigt ofta över hur mycket mer pengar en sjuksköterska har fått. Även här tycker signaturen att det rimmar illa då det hör mycket om dålig arbetsmiljö, tungt arbete och att de alltid är för få.
Slutligen konstaterar insändarskribenten att “färgen på partiflaggan verkar inte spela någon roll.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre + tre =