Vilka fantastiska människor

Vilka fantastiska människor jag fick möjlighet att träffa. Kanske hade jag inte velat träffa dem på det här sättet men nu fanns de tillhands för mig. Och tur var ju det.
Redan på Nävertorps vårdcentral i Katrineholm togs jag emot på ett ytterst professionellt sätt. Jag undersöktes ordentligt och det blev akut remiss till Kullbergska sjukhuset. Där togs jag om han omgående och de såg till att ha full koll på mig så jag inte skulle tuppa av. När det började skymma ute fick jag lämna akuten men inte sjukhuset. Det blev transport till medicinkliniken, avdelning 2 B. Det var en helt otrolig vård och omhändertagande jag fick på avdelningen och hos de specialister jag fick uppsöka på sjukhuset.
Det klagas på svensk sjukvård och på vården på Kullbergska sjukhuset ibland. Och säkert begås det fel, för det är människor som jobbar. Och det ska vi vara glada för att de fortfarande är människor och inte robotar men de har överfullt upp men det syns knappt.
Det var helt fantastiska personer som skötte om mig och de var alla så duktiga i sina olika respektive arbetsuppgifter, förklarade och berättade på ett bra och förståeligt sätt.
Om jag behöver vård igen så vill jag gärna tillbaka till samma sjukvårdskunniga personal. Men jag är naturligtvis tacksam om jag slipper. Men det är gott att veta att vi har en god och bra sjukvård i Katrineholm. Vi ska vara glada och stolta över att det finns så yrkesskickliga människor här.

One thought on “Vilka fantastiska människor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 3 =