Vilken fräckhet

Handeln har blivit bättre i Katrineholm. Man hittar oftare vad man vill på Lövåsen eller hos någon centrumhandlare än tidigare. Jag tycker att det har blivit en uppryckning även om det finns mycket att göra ännu.
Men ibland behöver man åka exempelvis till Norrköping om man inte hittar det man vill i Katrineholm.
Så i dag (söndag) åkte vi till Norrköping och Ingelsta köpcentrum. Vi parkerade vid Maxi strax före klockan 11 och det var gott om parkeringsplatser och solen sken. Sex-sju platser intill väggen låg i skuggan och de var markerade för att användas av dem med barn som kanske behöver lite större utrymme när man kliver in och ut så att man inte skadar bilen bredvid. Och det tycker jag är helt OK. Om jag förstått det rätt då finns det ingen bestraffning även om man parkerar där fast man är själv i bilen. Kan ändå tycka att det hör till god ton att respektera den lösning som handlarna gjort. Det finns även i Katrineholm.
Jag tog självklart inte den lediga platsen utan en som var några meter bort.
Strax efter såg jag en bil köra in på den tomma platsen. Det var en person i bilen. Men det jag förvånades över var att personen tog ut en barnstol ur bagageluckan och la den i baksätet. Säkert bara för att om någon skulle titta in i bilen så skulle man förstå att det var barn med. Vilken makalös fräckhet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − 2 =