Ja, det blev ris

Socialdemokraten Monica Johansson hade säkert hellre sett att hon blev uppvaktad med en bukett röda rosor av kristdemokraten Joha Frondelius. För under måndagskvällens kommunfullmäktige i Katrineholm uppvaktade han henne med ris, björkris.
Skälet till att Frondelius uppvaktade med riset som kan användas i en bastu var den vid det här laget nästan kända bastun vid äldreboendet Igelkotten. De som bor där och vill basta får inte göra det och kan heller inte göra det för att bastun är avstängd. Bastuns omklädningsrum har nu blivit omklädningsrum för de anställda på Igelkotten.
Monica Johansson är ordförande i vård- och omsorgsnämnden i Katrineholm. Hon slog fast på mötet att bastun kommer att förbli stängd. Enligt uppgift har finländare som bor på Igelkotten lovats när de flyttade in lovats att få bada bastu.
Bastun ska enligt Frondelius vara i fullgott skicka. Men kristdemokraten tänker inte ge sig.
Ett tips till Frondelius. Ge röda rosor nästa gång, då kanske du får gehör för bastun.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =