Hon hänger med

OS-guldmedaljören i kanot, Susanne Gunnarsson från Katrineholm är med i TV 4-satsningen ”Det stora äventyret”
Deltagarnas styrka, uthållighet och överlevnadsinstinkt prövas hårt i tävlingen där tio deltagare var med från början, fem i vardera lag. Ena laget bestod av individuella idrottare medan det andra laget var ihopsatt med lagidrottare.
Dessa tio var med från början: Marianne Berglund, Per Carlén, Per Fosshaug, Susanne Gunnarsson, Lassi Karonen, Anna Le Moine, Anders Limpar, Malin Boström, Sven Nylander och Linus Thörnblad.
Nu har tre avsnitt avgjorts. I första avsnittet förlorade Susannes lag och Linus Thörnblad blev utslagen. Därefter är det lagidrottarna som förlorat två tävlingar i rad, den senaste med väldigt liten marginal. Malin Boström och Per Carlén har fått lämna laget.
Lagen ska ta sig genom ödemarker och hitta en bosättning där det finns el så att de kan ladda telefonen och ringa programledaren Peter Jihde. Den som när honom först med signalen har vunnit deltävlingen.
I kväll blir det nya strapatser för deltagarna. Ska Susanne Gunnarsson klara sig än en gång. Hon har visat enorm tävlingsinstinkt med både tjurighet och djävlar anamma. Hur långt kommer det att ta henne i den här tävlingen?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 4 =