Vilket genomslag!

Det händer emellanåt att någon tv-kanal kan bli nerringd för att det varit något galet i något tv-program. Men jag har en känsla att det var vanligare förr. Toleransgraden har nog ökat. Rätt eller fel, bra eller dåligt? Upp till var och en att bedömma.
Även polisen kan få många påringningar och det var vad som skedde förra veckan när Katrineholms-Kuriren skrev om misstänkta cykeltjuvar. När polisen slog till så hittade man ett stort antal cyklar som stulits och i fredagens tidning så uppmanade polisen att den som blivit av med sin cykel det senaste halvåret och inte polisanmält skulle höra av sig till 114 14. Och visst hörsammades önskemålet så till den grad så att polisen var tvungen att för kkuriren.se betona att det bara var de som inte polisanmält förlusten tidigare som skulle ringa. Det visade sig nämligen att väldigt många hörde av sig, även de som anmält tidigare. Helt plötsligt fanns det ju hopp om att kunna få tillbaka sin stulna cykel.
Det här visar ju också vilket genomslag nyheter i Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se får. Så fortsätt läs nyheter från mediehuset Katrineholms-Kuriren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =