Rekord på kkuriren.se

Rekord vill väldigt många slå. Det kan bland annat vara att göra mest poäng i någon match där just poäng räknas, springa snabbare än någon tidigare gjort eller hoppa långt. Men det kan också vara som på Katrineholms-Kuriren att vi gläds över förra veckan rekord för vår del på kkuriren.se. Då hade vi över 220 000 sidhänvisningar. Det är vi glada och stolta över. Vi ökar hela tiden våra webbsiffror, men naturligtvis blir det någon dipp ibland. Men så slår det till när det händer stora saker. Förra veckan var det uppsägningarna på Ericsson och skjutningen på Karsuddens sjukhus som lockade många till läsning.
Naturligtvis kan den som vill, påpeka att det är ju ingenting jämfört med många andra tidningar. Och så är naturligtvis fallet. Men vi ligger bra till i jämförelse med de flesta tidningar av vår storlek.
Och vi kommer att fortsätta kämpa för att bjuda läsarna på bra och läsbara nyheter. Och vi tar självfallet emot tips om sådant som är värt att skriva om.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 − 12 =