SVT-sadisterna

Eller vad det nu är fråga om. Tydligen tycker de ansvariga att det är helt Ok att de tävlande får elstötar i ett av delmomenten i Mästarnas mästare i SVT 1. Så var det på söndagskvällen och fler av deltagarna mådde dåligt och programledaren försökte ändå le. Men det kändes som lite ansträngt.
Det här momentet i Mästarnas mästare har tidigare mött kritik men det har ändå inte fått ansvariga att ändra det här tävlingsmomentet. Public service, med skattebetalarnas pengar, tycker tydligen numera att det är Ok att förnedra människor. För de flesta av deltagarna tycker sannolikt inte att det är speciellt lustigt. En av årets deltagare avbröt tävlingen. Starkt gjort!
Och det är väl inte så lämpligt heller att ge barn uppfattningen att elektricitet inte är så farligt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 − 6 =