”Låt oss få veta sanningen”

Sluta schabbla politiker och se till att lägga alla kort på bordet om allt som har med Logistikcentrum i Katrineholm att göra. Ungefär den andemeningen lägger en insändarskribent fram i lördagens Katrineholms-Kuriren och på kkuriren.se
”Låt oss få veta sanningen”, uppmanar insändarskribenten.
Hen fortsätter vidare: ” Visa ärligt och tydligt följande: Vad har kommunens investeringskostnad varit för Logistikposition i Katrineholm AB inklusive kostnaden för exploatering av det markområde som efter fastighetsregleringsavtalet tillhör bolaget. Vad ersättningen blir kan vi läsa i kommunfullmäktiges handlingar och i KK. Att det blir en nettoförlust i dag det förstår vi alla – men vad blir den?”
Hen vill att politikerna ska lägga det spel de håller på med bakom sig och vara ärliga visa upp allt, även om det svider.
Hen riktar sig till alla inblandade politiker och vill ha slut på tjafset.
Det finns viktigare saker för våra folkvalda politiker att ägna sig åt. Inte minst att göra allt för att skapa en bra framtid för katrineholmarna. Alltså, lägga energin på saker som är framåtsyftande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 5 =